Τα Υλικά μας

Γνήσιο Ιταλικό Δέρμα

Το δέρμα έχει συνδεθεί με την ποιότητα και την πολυτέλεια. Ένα δερμάτινο προϊόν θεωρείται αμέσως ανώτερο, αποκτώντας εγγενή αξία. Το δέρμα έχει επίσης έναν περιβαλλοντικό ρόλο που συχνά παραβλέπεται, επιτρέπει την ανάκτηση ενός υποπροϊόντος της βιομηχανίας τροφίμων και την μετατροπή του σε κάτι ιδιαίτερο, αντί να καταλήξει ως ένα ακόμη απόβλητο. Στα Δερμάτινα Εξώφυλλα μας μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα.
CLICK TO SEE COLORS
Δερματίνες

Η δερματίνη είναι ένα συνθετικό υλικό κατασκευασμένο από βινύλιο ή κάποιο είδος πλαστικού. Δεν περιέχει ζωικά υποπροϊόντα και είναι κατασκευασμένη ειδικά για να μιμείται την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού δέρματος. Με σωστή φροντίδα και συντήρηση, μπορεί εύκολα να διαρκέσει πάνω από 15 χρόνια σε καλή κατάσταση. Είναι ένα οικονομικό υλικό με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά μειονεκτεί σε διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλα υλικά. Στα Εξώφυλλα μας από Δερματίνη, μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με Εκτύπωση ή με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα.
CLICK TO SEE COLORS
Υφάσματα

Τα υφάσματα μας, είναι ειδικά για βιβλιοδεσία και οπως όλα τα υλικά μας είναι κορυφαίας ποιότητας. Διαθέτουμε μεγάλο χρωματολόγιο το οποίο ανανεώνουμε συχνά με βάση τις τάσεις της εποχής. Στα Εξώφυλλα μας από Δερματίνη, μπορούν να αποτυπωθούν Στα εξώφυλλα μας με Ύφασμα μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με Εκτύπωση, με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα ή με Χάραξη Laser.
CLICK TO SEE COLORS
Βελούδο

Το Βελούδο είναι ένα διαχρονικό υλικό που παραπέμπει στην πολυτέλεια. Για εμάς στην Artpoint, έχει ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα άλλα υλικά μας, μιας και είναι το υλικό που χρησιμοποιήσαμε στα πρώτα μας άλμπουμ στο ξεκίνημα της εταιρείας μας το 1992. Στα Βελούδινα εξώφυλλα μας μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα ή με Χάραξη Laser.
CLICK TO SEE COLORS
Μετάξι

Το μετάξι είναι ένα όμορφα κατασκευασμένο υφαντό ύφασμα με ρουστίκ γοητεία. Οι ίνες του μεταξιού είναι οι ισχυρότερες φυσικές ίνες, έτσι και τα μεταξωτά υφάσματα είναι πολύ ανθεκτικά στη χρήση και στο χρόνο. Η διαδικασία συλλογής των ινών και η διαδικασία ύφανσης τους το καθιστά ένα ακριβό και εξαιρετικό υλικό σε αισθητική αλλά και αντοχή. Στα εξώφυλλα μας με Μετάξι, μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα.
CLICK TO SEE COLORS
Λινό

Στα εξώφυλλα μας με Λινό μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με Εκτύπωση, με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα ή με Χάραξη Laser.
CLICK TO SEE COLORS
Ξύλο

Στα εξώφυλλα μας από Ξύλο, μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με Εκτύπωση ή με Χάραξη Laser.
CLICK TO SEE COLORS
Suede

Γνήσιο Ιταλικό Καστόρ, υλικό που προκείπτει από την επεξεργασία του Δέρματος και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά, αντοχής, αισθητικής και ποιότητας. Είναι ιδανικό για Βαθυτυπία και Χρυσοτυπία
CLICK TO SEE COLORS
Pastel Υφάσματα

Η Νέα Collection μας με Παστέλ Υφάσματα είναι διαθέσιμη. Δεκαεπτά απαλά χρώματα υφασμάτων υψηλής ποιότητας για να ντύσουν το άλμπουμ σας με κομψό τρόπο. Στα εξώφυλλα μας με Ύφασμα μπορούν να αποτυπωθούν Ονόματα ή Λογότυπα με Εκτύπωση, με την τεχνική της Βαθυτυπίας με Χρώμα ή Χωρίς Χρώμα ή με Χάραξη Laser.
CLICK TO SEE COLORS
  • Industrial Area of Thessaloniki
  • O.T. 43 57022 Sindos
  • P.O. Box 1319
  • Tel.: +30 2310 508515
  • Fax: +30 2310 508516
  • Email: [email protected]
We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x